NADA

Behandling

Øreakupunktur og NADA behandling er en behandlingsform fra kinesisk medicin.
Behandlingen jeg anvender oftest består i 5 småbitte nåle, som sættes på 5 punkter i begge dine ører.
Hvert punkt har forbindelse til 5 af de vigtige organer og nervesystemet. Punkterne stimulerer både den fysiske funktion, hvert organ har for kroppens trivsel og sundhed. Samtidig opløser nålene blokeringer i de psykiske energier, som organerne har sammenhæng med.
Leveren har fx foruden at være hjælper og støtter af fordøjelsessystemet og kroppens afgifter. Også ansvar for musklernes sundhed. Leveren forbindes også med vrede, galde, grænser, forestillingsevne og planlægning. Når vi prikker i leverpunktet, styrker vi derved både kroppens afgiftende processer, fordøjelsen og din evne til at mærke og stå ved dine grænser.
Har du svært ved planlægning og overblik vil dette punkt også styrke vore øvrige tiltag på dette område.

NADA behandling, effektiv mod stress, søvnløshed og oru.

Afvæbning & Cool down af stress-nervesystemet

Med nålene tilsigtes også at ”lægge stress-nervesystemet ned”. Altså øge præmisserne for at kunne vende blikket indad, og mærke hvad man har brug for. Man kalder det derfor et ”nærings punkt”. Jo mere ro vi kan skabe i dit nervesystem, des bedre og hurtigere vil du kunne mærke, hvilke svar du selv har indvendig. Som er rigtige for dig.

Du har selv de fleste svar…

På denne måde støtter og stimulerer NADA behandlingen kroppens egne selvhelbredende ressourcer og systemer. Både fysisk og psykisk. Øreakupunktur og NADA behandling kan stå alene som behandlingsform.

Jeg anbefaler og anvender NADA i mine forløb og behandlinger, hvor jeg skønner det vil styrke processen, og selvfølgelig altid i samråd med dig.

Bare fordi “pakker”

Du kan godt komme til sessioner hos mig uden at være i længevarende sundheds -eller terapi forløb. Jeg har dejlige omsorgs pakker, hvor vi har fokus på fx akut stress release, grounding og ro med inddragelse af NADA i dette. Du kan også blot komme til en ordentlig omgang velvære, balance og rolig stund også med NADA som del af sessionen.
Du kan læse mere om hvordan og til hvad jeg bruger NADA her: Priser