Yoganamic & Hold

Yoganamic

Yoganamic er mit “kropskærlige holdkoncept” og mix af min faglige underviser palette. Blandet med Bodynamic Kropspsykologiske øvelser og psykoterapi. Holdene er yoga inspirerede sessioner, hvor kropspsykologiske øvelser og terapeutiske input er en del af praksissen. Jeg blander dele af pilates, de forskellige typer af yoga, balance, stabilitet, stress release, sansninger og bevægelighed. Har du smerter, stress, angst, dårlig fordøjelse, svært ved at sove og lignende udfordringer, som stjæler energi og overskud. Vil mine Yoganamic hold være en kærlig håndsrækning til din krop og dit sind.

Holdene er også for dig som bare elsker yoga, pilates og bevægelse hvor du møder og mærker din krop.

Alle hold er små og lukkede forløb a max 6 eller 8 deltagere. Dette er blandt andet for, at du og din krop bliver set og mødt med nærvær og individuel tilpasning. Samt for at skabe et trygt rum med plads til at vende blikket indad, og møde det som kommer op.

Holdbeskrivelser & tidspunkter


Godmorgen Krop Yoganamic
Mandage kl. 09:15-10:15

Væk din krop og dine sanser med det bedste fra både yoga, pilates og Bodynamic kropspsykologisk øvelses univers. Vi blander oplevelsen med nærvær, theer som passer til dagens intention. Vi vil dufte og nyde aroma olier som støtter dagens session -og energien for ugen som venter. Vi bringer alle sanser i spil, så de næres og styrkes.
Jeg drysser lidt små overraskelser ind indimellem; når vi trænger til lidt ”glimmer” i vores hverdag. Du behøver ikke at have gået til yoga før. Dette er heller ikke rene yogaklasser; men kropskærlig opmærksomhed. Fokus vil være på at skabe -eller genskabe forbindelse mellem krop og sind. Vi vil arbejde med psykologiske temaer i forskellige muskelgrupper. Så man kan opleve at vi kommer dybt ind i sindet, og mærker gammel bagage i livsrygsækken.
Af samme hensyn er disse hold små og lukkede mens de kører. For at der skabes et trygt og nærværende rum.

Der er kaffe/The og kvindecirkel-hygge i det lille yoga køkken efter timen

Holdene kører som forløb a 6 uger – Pris kr. 690,-


Godnat Krop Yoganamic
Tirsdage kl. 19:00-20:15

Afrund dagen med et nærende svøbe for krop og sind. Vi klargør kroppen til nattens hvile og restitution. Får rystet dagens brugte energi, tanker og bekymringer ud af kroppen og hovedet, for en lille stund. Med stræk, afspænding, åndedrætsfokus og kropspsykologiske øvelser kalder vi detparasympatiske nervesystem frem. Det nervesystem som nærer dig -og bygger dig op.
De forskellige øvelser vil hjælpe kroppen med sine afgiftningsprocesser, så du lettere kommer af med affaldsstoffer. Åndedrætsøvelserne vil bringe din krop og dit sind ned i gear, så du kan vende blikket indad -og bare være.
Der er lun the undervejs for at varme og bløde kroppen op.
Jeg har for hver gang vi ses, et tema og en intention for træningen, så du også lærer lidt om kroppenspsykologi under forløbet.

Holdet kører som forløb a 6 uger – pris 780,-


MorgenPowerKvinderne
Fredage kl. 06:00-07:00

1 – 2 -3 ud af fjerene og kickstart dagen i det dejligste selskab -og med den fedeste træning. I får fra hele husets faglige palette ift. vedligehold, omsorg og træning af den skønne kvindekrop. Vi vil hver uge nurse bindevæv, knogler, led, muskler, kondi -og vores mentale overskud. Vi blander alt lige fra pilates, poweryoga, åndedræt, SMÆK PÅ og koordinerings/balance øvelser krydret med ”Loui´s yndlings Jokerøvelser”. Jeg er ved lejligheder blevet kaldt “hun-djævelen Ilse” i træningsøjemed…hun vil husere nogle af fredagene 😉

Der er som altid the/kaffe og hygge i det lille køkken efter træningen.

Holdet kører som forløb a 6 uger – pris 660,-