Foredrag & Workshops

Mine foredrag og workshops for virksomheder målrettes interesseområde, målgruppe og forventet mål med initiativet. Dette aftales mellem virksomhed og LouiseHallundbaek.dk ved forudgående møde og briefing af virksomhedens værdigrundlag og CSR initiativer.

Jeg holder meget forskelligartede foredrag & workshops og kommer i mange forskellige både store og små virksomheder.

Min største udfordring har været i en rigtig “mandevirksomhed”, hvor rundstykker, smørrebrød,brød til kaffen, mm var en integreret og vellidt del af dagligdagen. Desværre havde dette gjort, at medarbejderne havde mere på sidebenene og deres almene sundhedsmæssige trivsel var i bund.

Jeg blev kontaktet, fordi der opstod flere sygedage og lavere produktivitet.

Det er min største fornøjelse og kæphest at stå foran et meget skeptisk publikum. Jeg elsker at mærke når ”jeg får dem vendt”. Og det GØR jeg.

Jeg sætter mig altid ind i. hvilken virksomhed det er, jeg kommer ud til, og forbereder både plan A og B.

At forstå kroppens fysiologiske processer er ikke svært, men det kræver naturligvis, at man interesserer sig for det. Og det er PRÆCIS det, mange af mine skeptiske tilhørere, ikke gør. Chefen har ”trukket” et sundhedsforløb ned over hovedet på den ansatte, som overhovedet ikke synes, det er nødvendigt.

Det er her mine kommunikative færdigheder, min evne til at fornemme og spejle tilhørerne virkelig kommer i spil –og det elsker jeg og jeg har erfaring med at jeg får dem vundet hver gang.

Et foredrag kan stå alene; I får udleveret materiale, så I kan huske, hvad jeg har fortalt.

Et foredrag eller en workshop kan også følges op; hvor jeg kommer i virksomheden fx hver 3. uge i en aftalt periode og følger op på, om det går efter den plan, man sammen med medarbejderne lagde ift. det initiativ man indledte samarbejdet med mig på.

Kontakt mig gerne uforpligtende, hvis du er interesseret i at høre om, hvad jeg kan gøre for din virksomhed.

Foredrag med Louise Hallundbaæk
Foredrag med Louise Hallundbæk
Workshop med Louise Hallundbæk

Pris

Foredrag

foredrag

Foredrag og workshops

Jeg arbejder ud fra dette omdrejningspunkt: “Mere energi når du har fri”

Ring for pris…