Louise Hallundbæk

Jeg hedder Louise Hallundbæk og er 41 år, gift med René og sammen har vi to drenge på hhv. 12 år og 16 år.
Som faglig Louise er jeg sundhedskonsulent og personlig træner på baggrund af mine uddannelser og mine livsinteresser.

Jeg har uddannet mig målrettet ud fra en ideologi om, at sundhed er en ressource til livsglæde og bedre selvbillede. Som alle mennesker har en ret til at opleve.

LouiseHallundbaek.dk – sundhedskatalysator er summen af relevante sundhedsfaglige uddannelser. Mange års erfaring og en stædig holdning om, at vi alle skal have muligheden for at nå vores sundhedsdrømme.


Som sygeplejerske, personlig træner, Biosignature Practitioner, kostvejleder og coach hjælper jeg DIG. Sammen finder vi vejen til mere livsglæde, en sund selvopfattelse. Og større overskud i hverdagen og i livet.

Personlig træner Louise Hallundbæk

Min drøm:

Sund kost og livsstil er ikke lig med fravær af en masse yndlingsmad. Det er ikke en begrænsning. Det er en mulighed for at være ovenpå hele livet.

Det er min vision at videregive glæde, motivation og ikke mindst viden om hvor få knapper, du behøver skrue på.  For at du opleve et større kropsligt og mentalt overskud.

Med LouiseHallundbaek.dk – sundhedskatalysator formidler jeg kost- og personlig træningsvejledning i øjenhøjde, og DU er mit udgangspunkt.

Personlige træner mål og succeskriterie

Jeg vil forblive tro mod mit eget syn på sundhed, som ikke er dikteret af tidens trends, bestemte kostreligioner, slankeidealer eller ekstremsport. Mit syn på sundhed, har udviklet sig via min viden om kroppens fysiologi og mange års erfaring fra arbejdet med mennesker og kroppe i forandring.

Jeg er perfektionist og derfor vil jeg altid bestræbe mig på at levere den vejledning, sparring og facilitering som vil være bedst for dig. Når du har mærket, hvordan den sundhed, som du finder i samarbejde med mig, er lig med god samvittighed, overskud og glæde ved dig selv, bliver DIN succes også min.

Louise Hallundbæk
LouiseHallundbaek.dk

Sygeplejerske

Jeg tror, jeg misforstod min interesse for sundhedsfremme, dengang jeg valgte at læse til sygeplejerske. Når det er sagt, landede jeg alligevel på begge fødder i et studie, hvor alle ovenstående interesser og egenskaber virkelig blev næret og udviklet.

Mine år og erfaringer som sygeplejerske danner det solide fundament for mit syn på sundhed, og på hvordan sundhed kan komme i spil hos det enkelte menneske.

Mine egne personlige interesser for motion og sundhed ledte mig til et ”karriere-hop”. om sundhedskonsulent i et sundhedscenter i Vejle.

For første gang i mit (arbejds)liv landede jeg og al min iltre energi på en hylde, som føltes ”ligesom at komme hjem”.

Interesser og uddannelse

I årene her har jeg videreuddannet mig og udviklet mine færdigheder og kompetencer. Både som personlig træner og indenfor mine foretrukne interesse områder. Og på sundhedsområdet i det hele taget.

Med min personlig træner uddannelse fik jeg succes med at kombinere mine erfaringer fra sygeplejerske tilværelsen med mine nye kompetencer.

Jeg tiltrak mig hurtigt klienter med kroniske sygdomme, skader på bevægeapparatet. Personer med stress på vej ”tilbage til hverdagen”. Unge med spiseforstyrrelser og nybagte mødre og gravide.

Desuden har jeg haft æren af at arbejde med en række modige mennesker, som søgte sundhed med forskellige fortegn, som fx vægttab.

Mennesker som har trodset skæve selvbilleder og skræk for fitness centre, og kæmpet sig frem til en sund og tilfredsstillende selvopfattelse. Jeg har været så privilegeret at være med, når mennesker når deres sundhedsmål og ser sig selv, og bifalder det de ser. På flere plan.

I løbet af mine første år som personlig træner og kostvejleder blev det klart for mig at rigtig mange mennesker forbinder bevægelse, træning og sund mad med vægttab – mange har flere mislykkede vægttabs forsøg med i rygsækken. Så i den gængse opfattelse af at være sund, har sindet forbundet dette med afsavn, nederlag og ikke den selvopfattelse man har søgt. Det slår mit hjerte lidt i stykker hver gang jeg hører om en forlist drøm om et sundere liv. Jeg har derfor specialiseret mig videre indenfor kropsforståelse og hvordan kroppens hormoner danner en væsentlig del af fundamentet for en sund krop i balance. I disse år videre uddanner jeg mig yderligere som krops psykoterapeut ved Bodynamic Instituttet for at sætte endnu mere fokus på hvor vigtigt det er at “man får kigget på sine gamle grammofonplader” som hjernen gladeligt smider på gang på gang – også når de er udtjente.

Min selv opfattelse i teenage årene

Jeg bliver ofte spurgt af klienter, om jeg aldrig selv har haft problemer med min selvopfattelse. Jeg tænker, det betyder noget at vide, om min empatiske rækkevidde når helt ud til den enkelte som spørger.

Min egen personlige interesse i at holde kroppen sund og stærk stammer langt tilbage fra teenage årene. Jeg var en god, solid, stærk og hesteglad pige, og omgikkes et slæng af små bitte tynde veninder. (Det er ihvertfald sådan min hjerne husker det) 😉

På et tidspunkt dengang opstod en spire i min bevidsthed til et kropsvanvid. Som kom til at fylde rigtig meget i min tidlige ungdom. Det kan sågar stikke sit lille hoved frem i ny og næ endnu. Men så smiler jeg til det og siger ”Try me” ?

Min passion for motion og kost opstod i den process, der gik ud på at tøjle og bremse det skæve selvbillede. Jeg fandt ud af, at jeg er en eminent løber. Løbet gav mig i øvrigt ro og en form for indre meditation. Jeg fandt også ud af, hvor meget det betyder for kroppen, hvilken slags brændstof den får, og hvor meget det betyder for følelsen af energi og overskud fordelt over hele dagen, og ikke mindst hvad det betyder for humøret.

Vigtigst af alt fandt jeg ud af; at sund kost og livsstil ikke er lig med fravær af en masse yndlingsmad. Det er ikke en begrænsning. Det er en mulighed for at være ovenpå.

Personlig træner – Louise Hallundbæk

Louise Hallundbæk
Personlig træning i naturen…