Det sunde hus

Louge område


Da jeg i sin tid startede og valgte at kalde min funktion for en ”sundhedskatalysator”, var det med en drøm i baglommen om, at mit eventyr ville munde ud i et ”sundt hus”. Sundt hus, hvor tværfaglige sundhedsinitiativer med fokus på det hele menneske og kroppens eget selvhelbredende system, danner rammen.

Huset er således etableret med fire virksomheder, hvor det fælles fortegn er sundhed.

I min del, som er i underetagen, tilbyder jeg personlig træning, kostforløb, sundhedspakker, coaching, livsstilshold og meget mere.
Det unikke er, at det kun er DIG og MIG. Vi befinder os i faciliteter kun til personlig træning og hvor fokus er DIG.
Vi bliver hverken forstyrret af høj musik fra fitnesscenter eller andre mennesker.
Vi har de bedste rammer, for at gøre DIN træning eller din session hos mig til en “ø”, hvor DU lader op.
Det er min erfaring, at man allerbedst finder sig selv og får draget den rette omsorg, når man kan lede uforstyrret.

Når du kommer i huset, kan vi, foruden de ydelser som LouiseHallundbaek.dk – Sundhedskatalysator tilbyder, henvise til specialister indenfor sportsskader, almen utilpashed og naturligvis bare jagten på en “ø”samt mental og kropslig velvære.
Vi har både en Body SDS-terapeut samt en sportsmassør og cupping-terapeut.
Desuden er vi så heldige at have en specialist i kosttilskud og den jungle, som repræsenterer dette marked. Det er til stor gavn for os og vore kunder, som søger mere viden om emnet.

Det er mit ønske, at huset vil tiltale dig, som er klar til at gøre noget rigtig godt for dig selv. Det kan være en vejleder til lige netop dette.

Jeg arbejder altid ud fra, at sundhed er individuelt og skal forstås og italesættes af den, som søger den, altså dig.

Det er derfor min opgave at afdække dine muligheder, din motivation og sikre mig, at vi går den rigtige vej for dig og jeg vil støtte dig, mens du går det første svære stykke.

”Sundhed i øjenhøjde”…

Sundhedskatalysatoredelen i mit logo dækker over, at vi i samarbejde med dig, fungerer som katalysator din sundhedsproces både mentalt og kropsligt. Vi gør det sammen, du og jeg, i Det Sunde Hus på Jens Grøns Vej 23.

centret