Vinter Danse Detox


“Kvinde – slip dig selv fri”

Skønt danse event til lidt lys og varme i de mørke måneder her.

Vinter Danse Detox-event lørdag d. 2/2-19 kl. 09:30 med skønne Isabelle Rodrigues.
På linket kan du læse mere om eventet, allervigtigste pointe – ALLE kan være med. 
Isabel inviterer dig til dans uden regler, teknik og fokus på udførelse – men til bare at være i- og med kroppen og slippe dig selv lidt fri. Vi har ingen spejle, så vi mener det når vi siger være i følelsen af din krop og mærke hvordan den jubler indvendig til rytmerne og de skønne energigivende bevægelser.

Kom til en herlig formiddag uden regler og teknik – blot at “være i kroppen i dansen” og mærke dig selv. Slippe dig selv lidt fri. Ingen spejle – kun dig, din krop -de andre og skøn bevægelse. 

Læs her om underviser Isabelle Rodrigues og hvordan hun har udviklet sin egen danseform; som du nu inviteres til at være en del af denne skønne formiddag. 

Jeg er 34 år og oprindelig uddannet danser fra Performing Arts School i Göteborg. Som danser oplevede jeg ofte at dansen kom til at handle om teknik, regler og udseende. For mig handler dans om glæde, udtryk og om at slippe sig selv fri. Derfor har jeg skabt min egen danseform, som jeg nu underviser i. Her ligger fokus på hvordan dansen føles og ikke på hvordan det ser ud. Jeg oplever at kvinder i min undervisning tør at udtrykke sig selv og giver slip på kontrol og begrænsende tanker om sig selv. Vi danser til Latinamerikanske rytmer og afro musik. Musikken hjælper med at komme ned i vores hofter og bækken og give slip på hovedets konstante tankestrøm. For mig er det healende og jeg elsker at give dette videre til andre kvinder.

Kom i behageligt tøj som du nemt kan bevæge dig i, hav eventuelt et par gode sokker med, drikkedunk til vand og evt. lille håndklæde.

Vi slutter af med lidt forfriskende køligt, lidt the og lidt sunde snacks.

OBS: dørene åbnes et kvarter før start. Du behøver IKKE være medlem for at kunne tilmelde dig dette skønne event. ALLE kan deltage.

Kærlige hilsner 
Louise & Isabelle

billede danse event
danse event 1