Arek Szemis

Arkadiusz (Arek) er vores skades -og kropsskavank mæssige ekspert 🙂

Arek er både husets kropsbehandler, massør og personlige træner samt fitness instruktør. Arek har mange års erfaring både som kropsterapeut og behandler og kan tilbyde både velvære massage, hot-stone, sportsmassage, cupping, tapening med KINESIO tape, trigger-point, myofascie behandling oma.

Du kan desuden booke Arek som din personlige træner hvor du er i fantastisk trygge hænder hvis du er udfordret af skader, skavanker eller lignende i kroppen.

Har du både brug for kostvejledning og træning som en samlet sundhedspakke vil du få hele to dygtige sundhedscoaches omkring dig. Arek som din træner i det daglige og en af husets hormonkyndige kostvejledere til at vejlede dig i de kostmæssige aspekter. Vi har rigtig stor succes med disse pakker hvor vi er to vejledere som arbejder sammen med dig om dit -eller dine sundhedsmål.

Arek er 40 år, og kommer fra Polen. Han bor sammen med sin kæreste i Kolding.

Han har indenfor de sidste 8 år specialiseret sig indenfor sundhed, ved sine uddannelser og sit faglige virke som kropsbehandler, personlig træner og fitness instruktør. Arek har erfaring i at arbejde med alle aldre og med alle typer af fitness hold. Du kan møde ham på blandt andet vore Boot-camp hold og de tidlige morgenhold hvor han booster energi i vore morgenfriske fitness gæster.

Arek

Motto når du møder ham: “det er niice” (så er du sikker på det har været – eller kommer til at være HÅRDT).