Glemte du morgenmaden?

Vi bliver dagligt over eksponeret for ufattelig mange kost trends – og det kan være forfærdelig svært at navigere i den jungle! Der er meget fokus på faste -og organ detox juice Kure og jeg bliver dagligt spurgt om mine råd i den retning.

Entydige svar er svære at give da alle kroppe er forskellige!

Mit typiske svar

Kroppen er en overlevelses maskine! Alle hormoner, enzymer og processer handler i udgangs punktet om at du skal kunne overleve.

Hvis kroppen begynder at reagere på at overlevelse er truet, fx ved at den får for lidt mad og væske, så tænder den for rigtig mange forsvars processer. Blandt andet skrues ned for din FORBRÆNDING, spare på dit FEDT og gemme væske i nød depotlagre i underhuden.

Dit vægttab vil nu stagnere!

Mad, kroppen døgnrytme og detox

Kroppen følger døgnet, den ved godt vha døgnhormonerne hvornår du har brug for energi (mad/drikke) og hvornår behovet ikke er så stort. 
Så om morgenen når du står op og står foran en lang dag, vil kroppen være opmærksom på om der er energi at få (mad), når dagen nærmer sig sengetid (aften) – vil kroppen være knapt så obs på om den får noget energi (mad).

Tilfører du kroppen mad og væske i forhold til dens døgnrytme, vil den sænke sine forsvars -og overlevelses parader. Og dit vægttab vil igen følge sin kurs – og du vil opleve et fantastisk overskud HELE dagen og du vil hurtigt få mærkbart bedre søvn.

Spring ikke morgenmaden over – det er i langt de fleste tilfælde det VIGTIGSTE måltid på dagen!

Du kan måske have glæde af en kortvarig detox faste kur, men jeg ville ALTID konsultere en specialist før jeg kastede mig ud i dette.

En god morgenmad

Forslag til god potent morgenmad:

  • Lidt grønt
  • Lidt sundt fedt
  • Lidt protein
  • Lidt kulhydrat fx en halv Skive ristet rugbrød/knækbrød

Dejlig mæt dag til dig !