Kender du Hvedegræs

Hvedegræs shot

Gode intentioner…..

Kan hurtigt komme til kort i den mørke årstid.
Kroppen og sindet mangler lyset og er genetisk set bedst egnet til at være i “hi” på denne årstid.

Alt opererer langsommere i kroppen i vinterhalvåret, også din forbrænding. Kroppen er indstillet til at tære langsommere på den næring den får.

Så kort opsummeret er vinter halvåret en sej tid, at iværksætte gode sunde tiltag for kroppen.

Så kan vi give den ekstra “hænder” ved at spise og drikke gode nærende og sunde føde -og drikkevarer så den får god energi den vej, men mange faktorer spiller alligevel ind ift. hvor godt vi faktisk optager det vi indtager.

Heldigvis er hjernen og kroppen så fantastisk indrettet at den kan forsyne dig -og sig, med fantastisk superfood-power. Og du kan selv styre hvornår du vil have det frigivet.

I dag var opskriften her:
Morgenløb plus en ration “nyslået græsplæne” hvedegræs shot i vand.

Jeg gad ikke da uret ringede og jeg kunne høre regnen piske ned.
Men 3 – 2 – 1 afsted (ikke nå at lade hjernen komme m flere oversprings forslag og hvorfor det var bedre at blive liggende). Bare AFSTED.

Og afsted kom jeg, nød regnen i ansigtet, nød det lille frirum just for me, nød at lytte til min lydbog – den er top spændende lige nu. Og nød at stå i indkørslen og mærke energien i kroppen.

Toppede m den grønne drik….

Og nu kommer trylleriet…..

Selvom jeg ikke faktuelt ved om min krop er glad for det hverken løbet eller hvedegræsset, forskning peger på den er det, men jeg kan ikke vide det helt med sikkerhed.

Men min HJERNE tænker det; og så booster den dopamin og serotonin i blodet som begge er lykke-tilfredsheds og styrkende power hormoner.

Så det vigtigste superfood-power din krop har brug for, kan du selv lave.
Du skal bare gøre ting for dig selv som du TÆNKER OG TROR PÅ er GODT