Louise Wallenstein

Jeg hedder Louise Wallenstein Kristensen, er 36 år gift med Klaus og sammen har vi to piger på 6 år og 2,5 år.

Min interesse for holdtræning startede for ca. 15 år siden, da jeg gerne ville tabe mig og derfor meldte mig ind i et fitnesscenter. Efter nogle års træning og et større vægttab, blev jeg uddannet instruktør i Bodycombat, Pilates og Bodypump.
Efter min anden graviditet holdt jeg en længere pause og havde svært ved at finde tiden og motivationen til at komme igang igen. Men da der også var røget en del kg på i forbindelse med graviditeten, var jeg nødt til at gøre noget.

I min mødregruppe hørte vi om Louise Hallundbæk, som tilbød træning til netop mødregrupper, så det meldte vi os til. Det var en fantastisk måde, at komme igang med træningen på og samtidig være i trygge hænder hos Louise, som ved hvad det kræver at komme igang igen efter graviditet og fødsel.
Mødregruppefitness gav mig igen lysten til at dyrke motion og jeg fandt ud af, hvor meget jeg havde savnet det. Samtidig fik jeg også mod på at smide de ekstra kg, som jeg havde taget på under min graviditet og startede derfor i et kostforløb, også hos Louise.

Ved hjælp af Louises kostplaner og kyndige vejledning tabte jeg mig 25 kg på knap et år, hvilket gav mig en masse ny energi og velvære. Louises kostprincipper er blevet en naturlig del af min hverdag, hvilket gør at jeg kan holde min vægt stabil.

Jeg nyder at være igang med træningen igen og kan mærke hvor godt det er for både min krop og mit hoved, at komme afsted til fitness. Det giver mig overskud og energi, i en til tider travl hverdag.
På mit hold; “Fedtdræber” får man pulsen op og sved på panden. Desuden garanterer jeg god energi og et smil på læben.
Med min undervisning, håber jeg på at kunne sprede glæde, give energi og ikke mindst lyst til at bevæge sig.

Louise Wallenstein

Du møder Louise på følgende hold: