Stafet for livet

Cancer

Stafet For Livet 20-21 august 2016

Et af mange smukke arrangementer til fordel for et godt formål; i dette tilfælde bekæmpelse af kræft. 
Som sygeplejerske og sundhedskatalysator vil jeg rigtig gerne støtte op om tiltag som kan bidrage til øget bevidsthed, mere viden og flere forsknings ressourcer i sundhedsmæssigt øjemed.

Jeg har derfor oprettet et hold hvor du kan tilmelde dig og løbe/gå sammen med mig som team LouiseHallundbaek.dk. Det koster dig 100,- at være med; du klikker på nedenstående link og tilmelder dig mit hold – den med mit logo som ses herunder. 
Du kan læse mere om Stafet for Livet på dette linkhttps://www.stafetforlivet.dk/forside/

Når du har tilmeldt dig mit hold kontakter jeg dig for ydeligere info om set-uppet omkring arrangementet og hvordan du kan invitere flere med på “vores” hold og dermed være med til at indsamle endnu flere midler til Kræftens Bekæmpelse.

På dagen sørger LouiseHallundbaek.dk for en “camp” til sine deltagere hvor vi kan puste ud, hygge os og følge med i det hele. Der vil være let traktement til “måltiderne” (frokost/aftensmad). Vand kan tankes på pladsen.

Glæder mig til at se dig til en stor oplevelse 🙂