Namaste

Kan yoga hjælpe dig?

”Mit bekendtskab med Yoga var i første omgang kortvarigt og frustrerende. Jeg troede dengang aldrig nogensinde, at denne sport skulle få sit greb i mig. Men jeg kom på andre tanker anden gang jeg mødte Yogaen. Anden gang var den anbefalet af min læge og kiropraktor.

Jeg havde i sommeren 2015 været ude for en ulykke på mountainbike, og havde pådraget mig et brækket kraveben og et piskesmæld. Hverdagen havde nu gennem et år været fuld af smerter og frustrationer over ikke at kunne yde det samme som før.

I august 2016 startede jeg til Yoga ved Karina hos Louise Hallundbæk. En for mig positiv oplevelse, idet det var et lille hold og en underviser der interesserede sig for mig og mine behov. En form for Yoga hvor jeg kunne præstere lige præcis der hvor jeg var i forhold til mine skader.

Jeg blev ret hurtigt bidt af det, fordi jeg kunne mærke en bedring på egen krop. Efter blot 6 uger på hold en time om ugen, kunne min kiropraktor se en klar forbedring. De mange muskelspændinger der havde givet mig hovedpine, nakkesmerter, rygsmerter og ondt i skulderen, var på retur.

I dag går det stille og roligt fremad og mit smerteniveau er til at leve med. Jeg er ikke helbredt og bliver det sikkert heller aldrig helt, men jeg har fundet den ting “Yogaen”, som jeg formår og som helt klart hjælper mig hver dag. Jeg ser nu lysere på fremtiden og nyder den gode fremgang.” Tak Karina fordi du er den du er☺
Pia Jensen

Kom med til yoga – vi har ledige pladser på vores
AFTERNOON YOGA torsdag kl. 17.00 – 18.00.

Afslut eftermiddagen med at få ro og styrke i kroppen, kom af med muskelspændinger, og lad krop og sind op til resten af ugen. Med Hatha yogaens fordybende bevægelser vil du både møde styrke, energi og ro, samtidig med der er fokus på åndedrættets funktion i hver eneste bevægelse.

For nybegyndere og øvede.

Træningen finder sted i vores nye lækre lokaler på 
Jens Grøns Vej 23 i Vinding i Vejle. 
Gratis parkering lige udenfor.

Namasté Louise