Louise

Kære netværk

I dag er dagen hvor I simpelthen skal vide at jeg er et kæmpe følelsesmekka altid. I dag flyder jeg over af 🌈🦄⭐️
-taknemmelighed
-glæde
-varme
-surrealistiskhed (hvis der er noget der hedder sådan)
-ydmyghed
-STOLTHED

det er to år siden jeg tog det spring som har skræmt mig allermest nogensinde; at gå efter min drøm om at nørde i sundhed, at udforske min nysgerrighed på mennesker og mig selv, og bare hver dag være med til at forundres over hvor underfundig og fuldstændig outstanding menneske kroppen er. Se hvad den er i stand til -og på nogle plan være talerør for den🍀

Det har været -og er en eventyrlig rejse og jeg er taknemmelig HVER dag og tænker på JER som gør det muligt. Jer som støtter, bakker op, kommer i huset med jeres tillid og håb, og som er med til at der er fundament for at drømmen består.
Intet af det som hver jeres rolle spiller – går uagtet hen; kunde, familie, kollega, instruktør, venner og alle jer som har trådt så meget i karakter – alle får tanker hver dag. Jeg håber I kan mærke det❣🌟

I dag af alle dage florerer en anbefalings tråd på et af vore mange medier; og I toner frem fra hver jeres lille break på dagen som I skænker mit projekt ved at skrive jeres roser om hvad I har mødt hos mig.

Så TAK piger & drenge, ikke kun for anbefalingen – men endnu mere for den følelse som sidder i alle mine celler for det I fortæller at have oplevet.🍀❣🤸🏼‍♂️

DET er min “succes” – at DU har haft den oplevelse som mange i dag har været så betænksomme at skrive om.

Så går det hele op i en højere enhed🍀

Af hjertet TAK – I giver så meget igen⭐️🌈