SOMMERKONKURRENCE

sommer konkurrence

(Hvordan) beskytter du din energi?

Sommerferien er snart over os, for nogen allerede. De fleste oplever ofte at det er mega hektisk op til ferien. 
Arbejds opgaver skal rundes af, der skal vaskes og stryges og vi skal huske at HYGGE….!

Det kan blive så hektisk at når ferien så rammer; så bliver du syg….🤒🤧🥴

Det kan også være din mentale energi som bliver snuppet af mærkværdige ting; som så cykler rundt i dit system og stjæler din opmærksomhed og glæde; så du næppe får hvilet hjerne cellerne i ferien og ladet ressource barometeret helt op til du møder ind til næste etape hverdag og job igen.

Denne sommer VIL jeg beskytte min energi – det skal ikke lykkes noget eller nogen udefrakommende at stjæle min energi, kærlighed og nærvær som min familie, svigerfamilie og mine venner skal have i overflod hele sommeren – dem som altid er der og støtter, hepper og bakker op.❤️

Derfor har jeg valgt at sommerens tema fra min hånd til dig i år bliver;

Beskyt din energi 💡🔋🔌💯🌀

Jeg vil lægge inspiration op af små meditationer, mental trænings fif, redskaber til at fastholde fokus, øvelser som hjælper kroppen med at frigive frustrationer og mad som gør sindet og kroppen glad. ☺️🧘🏼‍♂️🤸🏼‍♂️💃🏼☀️🥗🧀🍎🥬🥝🥂🥛

Jeg vil invitere DIG til at dele dine bedste fif til at beskytte din energi – så vi sammen hjælper hinanden med at få den bedste sommer med fuld krudt på nærværs -og kærligheds barometeret 💕💪🏼

Skriv dit fif her

Mandag d. 5/8-19 trækker jeg lod blandt alle indkomne fif om en Kostpakke til en værdi af 2775,- så du kan få mine bedste råd og vejledning til et sundt efterår så kroppen får de bedste betingelser for at bevare den gode energi vi har opbygget henover sommeren 😃🥝🥬💯👍🏼☀️💪🏼

Lad os hjælpe hinanden med at “vokse” 🍀