Cross fitness

Vi tilbyder mange forskellige Crossfit inspirerede hold hos Louise Hallundbaek.dk .
Holdene har en nøje planlagt målsætning, men fælles for dem alle er, at hele kroppen styrkes på den helt rigtige måde.
Der findes helt sikkert et hold til dig. Hvis du er mest til af Crossfit og fitness øvelser, så vil Power & Styrke, Fedtdræber, Mandehørm og Glad og Sund Krop være lige noget for dig.
På SixPack holdet vil du møde en del af de samme øvelser som på førnævnte hold, men på dette hold fokuseres der også meget på core træning.
Byens Bedste baller er for dig der også gerne vil have andet end fitness øvelser på dette hold møder også aerobic og bevægelse.

Byens bedste baller

BYEN BEDSTE BALDER

Tove tager dig med til en FEST; Træningen vil være en god blanding af alt fra aerobic verdenen, High n´ Low, Step og en masse andet sjov. Der er garanteret sved på panden, ømme muller og det bedste humør og høj musik.

Fedtdraeber

FEDTDRÆBER

Du vil møde en blanding af både korte og eksplosive øvelser, styrkeøvelser med vægte og egen kropsvægt samt pulstræning. Det er HÅRDT og sjovt.

Er du begynder – så skriv til os og lad os hjælpe dig med at vælge det helt rigtige hold, så du får den bedste oplevelse.

Power og styrke

POWER & STYRKE

Vi arbejder med masser af vægte, men også egen kropsvægt. Du vil blive udfordret ud fra dit niveau.

SIXPACK

SIXPACK

På dette hold arbejdes med en intens muskelopbygning af din kerne. Det er vigtigt med en indre stærk muskulatur for at holde en rank holdning og for at undgå lænde- og rygproblemer.

Glad-sund-krop

GLAD OG SUND KROP

Få en glad og sundere krop med effektiv træning, hvor vi både sætter gang i de store muskelgrupper og i de stabiliserende muskler.

Vi glæder meget til at have dig med på et af holdene.