8kg på 12 uger

8kg tabt på 12 uger

Skal det være dig????

Nedenfor ser du hvor meget 12 uger på kostjusteringer som er NEMME, hvor du er mæt og hvor du træner så du synes det er sjovt og overkommeligt kan flytte dig.

Læg særligt mærke til hvor flot kroppen har reguleret sig på øvre ryg og under skulderbladene; det er her kroppens “sukker hormon” sladrer hvis det er kommet i ubalance. 
Mange mennesker i vores samtid lider under en mere eller mindre dårlig regulering af “sukker-hormonet” – det har blandt andet den kedelige indflydelse på kroppen at det forstyrrer kroppens evne til at forbrænde fedt.

Dvs. at det er essentielt at du får hjulpet kroppen med at få styr på dosering af sukkerhormon når du spiser, hvis du vil have din fedt % nedbragt. 
Hvordan ved du så lige hvordan du gør det???

Det gør du ved at skære ned på sukker-arter. Hvis vi skal have rigtig godt held med dette, kræver det at kroppen er mæt, ellers vil hjernen cykle rundt med tanker om “alt det du ikke må spise” 😉 Og det bliver man bims af. Og ofte så knækker motivationen et eller andet sted i den proces og du kommer ikke i mål.

December måned er for de fleste kroppe temmelig hård ved “sukker-hormonet” – så giv kroppen hurtig førstehjælp i januar 🙂

Vi har specialiseret os i at målrette kostvejledning og træning – så hormoner som er ude af kurs hjælpes tilrette. Kroppen vil gerne have hormonerne i balance så du vil opleve at du med de rigtige justeringer vil få rigtig meget igen af din krop.

Skal du have succes med dit vægttab i det nye år, og komme sådan rigtigt i mål; så book en uforpligtende samtale hos enten Jeppe, Arek eller Louise H. 
Vi har hver vores spidskompetencer og interesse områder, så vi lytter til din historie og danner os et indtryk af hvem vi vil anbefale til din rejse, og så tager vi en snak om dine drømme og mål.

Du kan se vores pakker og priser på vedhæftede link – men vi er et kreativt hus, så finder du ikke en pakke som du lige kan se dig selv i -så skriv alligevel og lad os se om ikke vi kan opfinde DIN pakke 😉

Se mere på under personlig træner.

Med venlig hilsen

Louise Hallundbæk