Hvordan Brie Larson blev til Captain Marvel

Det er ikke kun os dødelige der skal yde en stor indsats for at komme i form til forskellige ting.

På videoen nedenfor kan du se hvordan Brie Larson igennem 9 mdr. har arbejdet benhårdt får at blive klar til spille Captain Marvel. Hun skulle ganske have øget hendes muskelmasse og styrke, så hun blev i stand til at udføre de fleste stunts selv, hvilket hun havde en personlig træner til at hjælpe med.

Da hun startede kunne ikke tage en eneste rigtig arm bøjning, men som månederne gik udviklede hun sin styrke til at kunne tage kropshævninger, arm bøjninger, stabilaseringsøvelser og maveøvelser med en del vægt på stangen.

En del af den træning hun har været igennem minder rigtigt meget om CrossFit, da det er en form for fitness træning der aktiverer alle kroppens muskelgrupper og hvor både styrke og kondition forbedres.

Hun har naturligvis også været på en kostplan, der giver kroppen den rigtige brændstof for at kunne klare den hårde træning. Hun har fulgt mange af de principper vi også bruger hos LouiseHallundbaek.dk.

Balancen mellem kost, ernæring og den rigtige træning er hele grundstenen i min forretning. Vi starter altid med en biosignatur, der fortæller mig om dine hormoners balancer og ubalancer. Den viden bruger jeg til at sammensætte den helt kost og træning for dig.